Terminal Alblasserdam

Onder de rook van Rotterdam ligt BCTN Alblasserdam. Deze terminal biedt een extended gate van en naar de havenstad. De vestiging verbindt Rotterdam met het achterland en vervult een hubfunctie voor het hele BCTN netwerk. Dankzij onze vaste venstertijden voorkomen we doorstromingsproblemen. En door de hoge capaciteit en doorloopsnelheid bereiken grote volumes snel de rest van het land.

BCTN Alblasserdam is strategisch gelegen aan de A15 en vaarwater De Noord. Daarmee is de locatie niet alleen ideaal voor klanten met een (hoofd)kantoor in Rotterdam, maar ook voor warehousing en onze intermodale mogelijkheden.

Terminal details

Van haven tot dok. BCTN Alblasserdam is uitgerust om het volledige logistieke concept te integreren. Opslag van importcontainers op de terminal maken een just-in-time levering aan de kade mogelijk. Direct aan de terminal ligt bovendien het Alblasserdam Logistics Centre: een distributiecentrum van maar liefst 68.000 m².

Onze terminal in Alblasserdam heeft de faciliteiten om ook reefercontainers te vervoeren en op te slaan. We kunnen containers meten op gas, hebben een speciale ruimte om te fumigeren en defumigeren en kunnen koelcontainers aansluiten op de terminal, barges en vrachtwagens.

Uitgelichte services

Gekoeld transport
Wij beschikken over de kennis en middelen om koel- en vriesladingen veilig te vervoeren en op te slaan.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.
Terminal services
Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Alblasserdam of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Alblasserdam is onderdeel van BCTN.

Lucien de Klerk

Terminal Manager Alblasserdam

Ernest Diederik

Regional Sales Manager