Terminal Roermond

BCTN Roermond heeft een sleutelpositie in ons netwerk. Deze inland terminal ligt niet alleen perfect om de regio Roermond te bedienen, maar is ook uitstekend verbonden met Duitsland. Vrachtwagens bereiken het Ruhrgebeid in minder dan een uur. 

Onze locatie in Roermond levert een full-logistics service pakket. Van barging, terminal handling en douane service tot trucking, ontgassen en het verwerken van reefers. We bieden opslag voor import- en exportcontainers, waardoor just-in-time levering mogelijk is. Onze doorloopsnelheid is hoog. Gemiddeld duurt het inleveren en uithalen van containers maar vijftien minuten.

Terminal details

BCTN Roermond is ideaal gelegen aan de Maas, maar ook goed bereikbaar via de A73 die aansluit op de A2 en de N280 richting Duitsland. De terminal is gevestigd op bedrijventerrein Willem-Alexander, omringd door logistieke partners en distributiecentra. Het maakt deze vestiging cruciaal voor verladers, forwarders en rederijen.

Uitgelichte services

Douane service
Voorkom problemen onderweg met onze douane service.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.
Barge service
Efficiënt, duurzaam en uiterst betrouwbaar. Lees meer over onze barge services.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Roermond of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Roermond is onderdeel van BCTN.

Antal Rozijn

Terminal Manager Venray & Roermond

Seema Raghoebarsing-Mangal

Coordinator CS Venray & Roermond