Werken bij de Inland Terminals Group

Inland Terminals Group zorgt voor gevulde winkelschappen over de hele wereld. Via ons netwerk van binnenlandse terminals bereiken de producten van onder andere Nike, Heineken en FrieslandCampina hun bestemming op een zo duurzaam mogelijke wijze.

Zoek jij naar een functie in een dynamische en groeiende sector? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om onze organisatie te versterken. Wij geloven in een prettige werksfeer met collegialiteit, samenwerking en gezelligheid als sleutelwoorden. Wij willen dat jij je echt bij ons thuis voelt, zodat je niet alleen uitstekend werk kunt leveren, maar je ook kunt blijven ontwikkelen.

BCTN en MCS

Inland Terminals Group bestaat uit twee werkmaatschappijen: BCTN en MCS. Waar MCS zich richt op het Noorden van Nederland, liggen de terminals van BCTN in de rest van Nederland en België. Heb je interesse om bij ons te werken of wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan gerust contact met een van onze bedrijven op of solliciteer direct op een openstaande vacature.

Geïnteresseerd in een functie bij BCTN? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s met een logistiek hart. Bij ons draait het allemaal om verbinding – niet alleen in logistieke zin, maar ook op menselijk vlak. Neem een kijkje op de BCTN website voor de laatste vacatures en ontdek hoe jij binnen onze organisatie een positieve impact kunt maken!

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature, maar heb je wel interesse om bij ons te komen werken? Wij maken graag kennis met jou, dus aarzel niet om contact op te nemen voor een open sollicitatie.

#werkenbijdeInlandTerminalsGroup