Terminal Kampen

Kampen kent een rijk handelsverleden dat teruggaat tot de 12e eeuw. Met haar centrale locatie en eeuwenoude reputatie als handelscentrum, vormt de stad vandaag de dag nog steeds een cruciale schakel in het Nederlands waternetwerk. Ook is hier onze IJssel Delta Terminal gevestigd, aan de Zeehaven, direct aan de IJssel.

De IJssel Delta Terminal is officieel depothouder voor MSC, Maersk en Hapag-Lloyd. De terminal biedt een breed scala aan diensten aan, van barge en reefer services voor gekoeld transport tot wegtransport. Zo verzorgen wij de gehele logistiek rond het transport van uw container.

Terminal details

De IJssel Delta Terminal geniet een strategische ligging aan de IJssel en direct naast de N50: dé verbindingsweg tussen Oost- en Zuid-Nederland. Deze snelweg sluit aan op de N307, A6 en A28, waardoor ook Noord-Nederland als de Randstad snel te bereiken zijn over de weg.

De IJssel Delta Terminal staat voor u klaar om u een betrouwbare en efficiënte service te bieden. Met onze uitgebreide ervaring en bewezen expertise, zijn wij uw betrouwbare partner in containerlogistiek.

Uitgelichte services

Gekoeld transport
Wij beschikken over de kennis en middelen om koel- en vriesladingen veilig te vervoeren en op te slaan.
Wegtransport
Ook op de weg is Inland Terminals Group uw toegewijde transportpartner.
Barge service
Efficiënt, duurzaam en uiterst betrouwbaar. Lees meer over onze barge services.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Kampen of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Kampen is onderdeel van MCS.

Bert Zuurman

Regional Sales Manager