Terminal Meerhout

In 1996 opende BCTN Meerhout als eerste inland containerterminal in België haar deuren. Meerhout groeide vervolgens uit tot de grootste containerterminal van de Benelux. Deze vestiging is 24/7 operationeel en bedient dagelijks tientallen bedrijven met volle en lege containers.

Onze locatie in Meerhout biedt een breed scala aan services aan. Van containeropslag en douaneservice tot gasmeten en defumigeren. Met onze eigen vloot vrachtwagens helpen we u ook bij de laatste kilometers over de weg.

Terminal details

BCTN Meerhout is strategisch gelegen aan het Albertkanaal tussen Antwerpen en Luik, op korte afstand van de E313. Hierdoor is de verbinding met zowel het achterland als de grote havens in de Benelux uitstekend.

Met een depot voor bijna elke rederij en vaste verbindingen met de havens van Antwerpen en Rotterdam vormt BCTN Meerhout een perfect alternatief voor de drukke verbinding naar het achterland.

Uitgelichte services

Wegtransport
Ook op de weg is Inland Terminals Group uw toegewijde transportpartner.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.
Terminal services
Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Meerhout of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Meerhout is onderdeel van BCTN.

Nancy Smits

Commercial Manager Belgium

Kris Claes

Operations Manager Meerhout