Terminal Venray-Wanssum

In het hart van de logistieke hotspot van Noord-Limburg ligt BCTN Venray-Wanssum. Gelegen aan de Maas, de A73 en de N270 bevindt deze terminal zich op een internationaal kruispunt voor water- en wegtransport.

De vestiging biedt een extended gate van en naar Rotterdam. Dankzij onze vaste venstertijden bieden we een betrouwbare verbinding met de Rotterdamse diepzeeterminals. Ook is de locatie ideaal voor warehousing, intermodale mogelijkheden en klanten met een kantoor in de regio.

Terminal details

BCTN Venray-Wanssum is uitgerust om het volledige logistieke concept van haven tot dok te integreren. Denk aan barging, terminal handling, trucking, gasmetingen en douane services. Onze faciliteiten voor koelcontainers zijn uitstekend met een specifiek reefer stack met twaalf reeferplugs. En opslag van import- en exportcontainers op de terminal maken just in time levering mogelijk.

Steeds meer bedrijven kiezen voor watertransport om hun CO2-voetafdruk te minimaliseren. Bij BCTN Venray-Wanssum beschikt over twee elektrische trucks om ook op de last mile koolstofuitstoot te beperken.

Uitgelichte services

Warehousing
Met onze logistieke expertise maken we uw operatie nog effectiever en efficiënter.
Deep sea terminals
Onze fixed time windows garanderen een soepele doorstroom op diepzee terminals.
Terminal services
Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Venray of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Venray is onderdeel van BCTN.

BCTN
Antal Rozijn

Terminal Manager Venray & Roermond

Seema Raghoebarsing-Mangal

Coordinator CS Venray & Roermond