Terminal Nijmegen

BCTN Nijmegen is al actief vanaf 1987. Het is daarmee één van de eerste spelers op het gebied van intermodaal containertransport in Nederland. De terminal bouwt dan ook op een lange staat van dienst en beschikt over uitgebreide expertise en ervaring. Het maakt de locatie tot een belangrijke partner voor verladers, vervoerders en expediteurs uit de regio en daarbuiten.

Deze vestiging biedt een extended gate van en naar Rotterdam. Onze schepen maken acht calls per week, met vaste venstertijden. Zo voorkomen we doorstromingsproblemen op de diepzeehavens. Dit maakt de terminal uiterst geschikt voor warehousing en containeropslag.

Terminal details

BCTN Nijmegen is uitgerust om het volledige logistieke concept van haven tot dok te integreren. De opslag van containers op de terminal maken een just-in-time levering aan de kade mogelijk.  Door te werken met het drop-and-swap principe minimaliseren we wachttijden bij de eindklant.

De terminal is gunstig gelegen aan de Waal, naast het Maas-Waalkanaal. De waterwegen bieden een directe verbinding met zowel Rotterdam als de Duitse achterlanden. De A50 en A73 liggen vlakbij, waardoor BCTN Nijmegen ook over land goed bereikbaar is.

Uitgelichte services

Warehousing
Met onze logistieke expertise maken we uw operatie nog effectiever en efficiënter.
Deep sea terminals
Onze fixed time windows garanderen een soepele doorstroom op diepzee terminals.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de terminal in Nijmegen.
Of wil je meer weten over de Inland Terminals Group neem dan contact op met een van de volgende medewerkers.

Terminal Nijmegen is onderdeel van BCTN.

John van Heumen

General Manager the Netherlands

Marco Witte

Regional Sales Manager