Terminal Geel

Onze terminal in Geel opende haar kade in 2017. Deze vestiging biedt afvaarten van en naar de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam. Ook leveren we verschillende services, zoals het schoonmaken, upgraden en repareren van containers. Controle op gas en defumigeren behoren tot de mogelijkheden, net als douane services en containeropslag.

Terminal details

Deze terminal ligt strategisch op industrieterrein van Eindhout aan het Albertkanaal. De verbinding met de havens van Antwerpen, Rotterdam en Zeebrugge is dan ook uitstekend. Door onze ligging in de buurt van industrie bieden wij een duurzaam alternatief voor wegvervoer. Zo zorgen wij voor één van onze grootste klanten alleen al jaarlijks voor 400.000 minder vrachtwagenkilometers.

In Geel beschikken we over een type R200 kraan van Mantsinen, voorzien van een duurzame elektrisch-hydraulische aandrijving. Daarmee realiseren we een enorme CO2-reductie ten opzichte van een traditionele diesel-hydraulische aandrijving.

Uitgelichte services

Douane service
Voorkom problemen onderweg met onze douane service.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.
Terminal services
Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Geel of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Geel is onderdeel van BCTN.

Nancy Smits

Commercial Manager Belgium

Tim Daems

Terminal Manager Geel