Terminal services

Van schoonmaak tot reparaties en upgrades: wij bieden een breed scala extra diensten voor elke container.

Inland Terminals Group biedt full-service container logistics. Ons doel is om u volledig te ontzorgen in uw containervervoer. Onze terminals zijn dan ook ingericht als one-stop-shops, waar wij een compleet aanbod aan additionele services aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor het controleren van containers op gas. Wordt er een gevaarlijk gas gemeten? Defumigeren behoort ook tot onze diensten en wij werken met vaste partners om een gasvrij-verklaring af te geven.

Ook voor transport van speciale goederen bent u bij Inland Terminals Group aan het juiste adres. Flatracks, open tops of andere afwijkende container types.

Op een aantal van onze terminals wegen wij uw container via SOLAS wetgeving. U ontvangt een VGM ter verificatie van het gemeten gewicht.

De voordelen op een rij

01

One-stop-shop

Van schoonmaak en reparatie tot wegen en upgraden. U kunt vertrouwen op ons complete dienstenpakket.

02

Gas meten

Wij kunnen uw containers meten op gas, fumigeren (actief en passief), benevelen en defumigeren.

03

Out of Gauge

Ook voor vervoer en opslag van ladingen met afwijkende maten kunt u bij Inland Terminals Group terecht.

04

Totaalontzorging

Van labels, zegels en liner bags tot vervoer en opslag van containers met gevaarlijke lading. Wat u ook nodig heeft, wij maken het voor u in orde.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze additionele services neem dan contact op met de volgende medewerker.

Als je meer wil weten over de Inland Terminals Group, vul dan het contactformulier in.

Vraag nu een offerte aan

Benieuwd wat wij voor uw transportvraagstuk kunnen betekeken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Voor Noord-Nederland kunt u een offerte aanvragen bij MCS en voor Midden-, Zuid-Nederland en België kunt u bij BCTN terecht. U kunt binnen 24 uur na aanvraag reactie verwachten.