Terminal Leeuwarden

Leeuwarden is de jongste terminal in het MCS netwerk, maar snel uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het watertransport van Noord-Nederland. MCS Leeuwarden beschikt over uitgebreide, moderne voorzieningen en is officieel depot van Maersk.

MCS Leeuwarden levert full-service container logistics. Transport over water is onze core business. Wegtransport en op- en overslag van containers maken onze diensten compleet. Zo faciliteert MCS het complete vervoerstraject. Wij regelen de gehele logistiek rond het transport van uw container.

Terminal details

MCS Leeuwarden is makkelijk over water te bereiken via het Van Harinxmakanaal. De terminal ligt bovendien op enkele minuten rijden van de A31 en A32. Onze schepen bieden ruimte voor 156 containers en varen vier keer per week af naar Rotterdam met onze vaste lijndienst.

Met onze uitgebreide faciliteiten bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op de terminal. Zo beschikken we over aansluitingen op de wal voor superreefers en is ontgassen mogelijk. De terminal is geschikt voor vervoer van gevaarlijke stoffen. En met onze extra lage heftruck met triple mast kunnen we containers ter plekke strippen.

 

Uitgelichte services

Gekoeld transport
Wij beschikken over de kennis en middelen om koel- en vriesladingen veilig te vervoeren en op te slaan.
Wegtransport
Ook op de weg is Inland Terminals Group uw toegewijde transportpartner.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Leeuwarden of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Leeuwarden is onderdeel van MCS.

Bert Zuurman

Regional Sales Manager