Terminal Beringen

BCTN Beringen is onze jongste vestiging in Vlaanderen en complementeert sinds 2018 ons Belgische netwerk. Deze terminal ligt aan het Albertkanaal, net als onze vestigingen in Geel en Meerhout. Door nauw met deze terminals samen te werken, besparen we meer dan 50.000 vrachtwagenritten per jaar.

Zoals op al onze vestigingen beschikken we over capaciteit om lege of volle containers op te slaan. Ook voor niet-rederijcontainers is dit mogelijk. Het is dan ook geen probleem als uw container eerder arriveert dan het laadmoment.

Terminal details

De inland terminal ligt op industrieterrein Ravenshout, strategisch gepositioneerd aan het Albertkanaal. Deze waterweg biedt een uitstekende verbinding met de havens van Antwerpen, Rotterdam en Zeebrugge. Door de nabije A13 en N29 is de terminal ook via de weg goed bereikbaar.

Onze barges varen dagelijks tussen Beringen en Antwerpen. Door de permanente aanwezigheid van een duwbak in de Antwerpse zeehaven wisselen we makkelijk containers uit tussen de terminals.

Uitgelichte services

Gekoeld transport
Wij beschikken over de kennis en middelen om koel- en vriesladingen veilig te vervoeren en op te slaan.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Beringen of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Beringen is onderdeel van BCTN.

Nancy Smits

Commercial Manager Belgium

Gunther Fransen

Terminal Manager Beringen