Terminal Den Bosch

Vanaf het eerste begin vormt BCTN Den Bosch een belangrijke spil in het vervoerslandschap van Noord-Brabant. Zo maakt bierbrouwer Heineken al sinds de opening in 1995 van deze terminal gebruik om containers naar alle werelddelen te exporteren.

Maar Heineken is niet de enige blue chip multinational die de waterweg naar onze terminal in Den Bosch heeft gevonden. Ook grote spelers als Philips Medical en FrieslandCampina mogen wij tot onze klanten rekenen. BCTN Den Bosch mag zich dus een grote speler in intermodaal transport noemen. En dat doen we dan ook. Met trots.

Terminal details

BCTN Den Bosch bevindt zich op industrieterrein De Rietvelden gelegen aan de Maas. Over land zijn we ook ook goed bereikbaar via de A2 en A59. Vlak naast de terminal is onze partner Spierings Smart Logistics gevestigd, waardoor containers zonder tussenkomst van vrachtauto’s in het Spierings warehouse verwerkt kunnen worden.

Steeds meer bedrijven kiezen voor watertransport om hun CO2-uitstoot te minimaliseren. Bij BCTN Den Bosch gebruiken we hybride en fully-electric-ready barges voor een nog kleinere milieuimpact. De barges varen punt-punt op de diepzeeterminals in Rotterdam. Ook hebben we vaste venstertijden bij andere grote havens zoals die van Antwerpen en Moerdijk.

 

Uitgelichte services

Douane service
Voorkom problemen onderweg met onze douane service.
Container opslag
Voor zowel import- als exportcontainers bieden wij passende opslag.
Terminal services
Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze terminal in Den Bosch of over Inland Terminals Group? Wij helpen u graag, dus neem direct op met een van onze collega’s.

Terminal Den Bosch is onderdeel van BCTN.

Ernest Diederik

Regional Sales Manager